woensdag, 20 januari 2021
A+ R A-

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage:

Op de voetzool is het hele lichaam geprojecteerd.

Door de voeten te masseren bereiken de effecten van deze massagehandelingen het hele lichaam. Het is een 5000 jaar oude en toegankelijke manier om de gezondheid te bevorderen
Bij gezondheidsklachten kun je middels deze massage de aangedane orgaangebieden positief beïnvloeden in hun functioneren. Verschillende lichaamsfuncties worden gestimuleerd waaronder de bloedsomloop. Dit heeft tot gevolg dat de betreffende organen meer voedingsstoffen krijgen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam krijgt een prikkel. Het lichaam komt beter in balans en wordt vitaler. Lichamelijke klachten, pijnklachten en spanningsklachten verminderen daardoor sterk.
Ook zwangere cliënten kunnen (in samenspraak met de verloskundige) in mijn praktijk behandeld worden.

Naast de therapeutische toepassing heeft voetreflexmassage een gunstig effect als ontspannende massage. Bijkomstig voordeel is dat alle organen zo een "onderhoudsbeurt" krijgen.

Zo blijft het natuurlijk evenwicht constant waardoor klachten voorkomen worden.

Voetmassage in deze beide vormen is ook erg geschikt voor baby's en kinderen en voor mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking, mensen met een ongeneeslijk ziekzijn en mensen in de laatste levensfase. Voetmassage brengt je dichter bij jezelf, zodat acceptatie van je geestelijke en lichamelijke toestand zich beter kan voltrekken. Daarnaast biedt het pijnreductie en ontspanning.

Voetreflexmassage bevat mogelijkheden op alle momenten van het leven en bevat (omvat) het leven in al zijn facetten.

Intake
Bij voetreflexmassage als klachtenbehandeling bestaat de eerste afspraak uit een inventarisatie van uw klachten en een proefmassage.

Samen met u bespreek ik wat de behandelingsmogelijkheden zijn.
De Intake duurt ongeveer 60 minuten en is geheel vrijblijvend.

Kosten: € 20,-
Voor meer info: www.vnrt.nl

Voor bedrijven:
Deze massage is een vrije ARBO -Verstrekking en kan als zodanig op de werkvloer toegepast worden.

 

klik hier voor meer informatie

 

 

<< Jan 2021 >> 
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031